Tahtsin just öelda, et ma ei imestaks, kui see meie kallil Eestimaal liikleb... Ja õigus mul oligi A mis selle , nagu Belarussi küljest lõigatud, sinise plekilätaka eesmärk küll võib olla? Amordi tugilaager?:D
Paha hakkab, kui mõtled, millised tatirullid-rotid siin autodega sõidavad
paste: esisild vajab remonti (poolteljed katki) - ei tea mis moodi e34- jal on ees poolteljed , Äkki amordid....
muidu selle amordikannuga oli ka ükspäev mul probleem- kui uue amordi vahetasin, siis üks seib kadus ära(tegin suht öösel) ja järmine päev rebiski mulle tugilaagri tükkideks. Arvan et see suht tavaline - mul piisas osta uue tugilaagrikomplektist. Lammutuses maksab muidu 100eeku ... mis teha kui inimene ei tea mida teeb.... Tegijal juhtub
Minu teada ei saa ix B-varuosasid kuskilt. A varuosad ja ainult UM-ist. See ei saa eiriti odav lõbu olema, sest pole välistatud et seal veel midagi muud vahetamist ei taha.
Olen ise näinud mitmeid kordi , ühel matkabussil selliseid e39 esitulesid.Kahjuks ei tule meelde mis firma neid kasutab.Ja need tuled olid paigaldatud juba siis matkaautode-busside tehases.
+358 503817310 +3725274505 Sat-tv antennid-tarvikud ja hooldus.Eesti-Soome.