Seda küll aga veljed on mustaks värvitud, kuid kapsli alt on hõbedaseks jäetud.. aga noh, võib-olla seda kiiremini tuleb velgede värvimine ette võtta..
Ja mina olen tainas et oma maja kõrval olevat foorumlase autot kohe ära ei tunne ...need Motodepoo kirjad "häirisid" mind juba tükimat aega, et krt ma olen kuskil teemas neid kohanud.. Ja mis kaamerasse puutub siis anna teada ja mis mul häda mõni klõps teha kasvõi maja juures ...seal on ka midagi muud peale velgede pildistada
-=E34 525td, Video=- Eestlane ei astu ämbrisse, eestlase jaoks on ämber jalanõu.
Sai siis täna ennast kätte võetud ja auto ilusti puhtaks tehtud pildistamise jaoks Vahepealsetest muudatustest niipalju, et sai kasutaja dcshoes käest ostetud peeglid ära värvitud ja külge kruvitud. Nagu piltidelt nähagi siis kaasreisija poolne esiots nõuab tegemist, mis aga seisab viitsimise/aja/ressursside taga kinni.. Samuti jääb velgede värskendamine uude aastasse. Mõned pildid
Motodepoo kleepsud jah kahel veljel peal. See aasta vast madaldusega tegelema ei hakka, aga järgmiseks kevadeks kindlasti madalamaks Üldiselt olen tähele pannud, et suund+udukas on enamjaolt klubilised