E39 on mulle alati meeldinud, kuid tõsi enne ostu pidasin pikalt endaga aru ja mõtlesin,et kas see on ainuõige valik. Kuna miskit mõistliku diisel&manuaal audi a6, omegat ,ega muud sobivat sõidukit ei tundunud müügis olema, uurisin bemareid edasi. Kõigepealt läksin autot otsima Tartu, kust ei leidnud midagi, ning siis sai kuulutuse peale Pärnu vuratud, sinine touring, mis sai ka koju toodud, juhtus see 13 detsembril .
Igatahes, eitea, mina olen rahul, natukene nokitseda ja ei oskagi hädaldada millegi kallal, siiski esimene auto.
Välja põksus tehasest 1998-04-06, värviga DUNKELBLAU (263)
Lisadega eriti kiita pole, aga midagi ikka.
Order options
No. Description
288 LT/ALY WHEELS
354 GREEN STRIPE WINDSCREEN
386 ROOF RAIL
403 GLAS ROOF, ELECTRIC
413 LUGGAGE COMPARTMENT NET
428 WARNING TRIANGLE
431INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
438 WOOD TRIM
441 SMOKERS PACKAGE
473 ARMREST, FRONT
481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
520 FOGLIGHTS
534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING
555 ON-BOARD COMPUTER
666 RADIO BMW BUSINESS CD
801 GERMANY VERSION
863 EUROPE/DEALER DIRECTORY
879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET
Series options
No. Description
240 LEATHER STEERING WHEEL
260 SIDE AIRBAG DRIVER/FRT PASSENGER
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING
Lisade kohta nii palju, et kui pean seda autot piisavalt kaua ja suvel on piisvalt aega, siis näeks ise seal sees hea meelega musta nahksisu, aga see eeldab veel poolte sisu detailide vahetust. MF rool on küll tõsiselt plaanis
Kütuse kulu kohta ei oska hetkel midagi öelda, vaid nii palju ,et kompu näitas 80km/h sõites 4,7-5,0l/100km, mis pole vist väga reaalne
Kohe kui auto oli arvele võetud( mina esimene omanik siis eestis) , sai vahetatud õli ja filter, ning ka kütuse filter. Veel sebisin kiirelt automaailmast kummi matid sisse,et põrand ikka kuiv oleks. ÜV läbis puhtalt.
Vigadest nii palju,et cd makk teeb ulme asju
Vahepeal võpatab auto millegipärast tiba, teinekord korras - pihustitega kontrolli varsti.
Üllataval kombel on sild vaikne siiani olnud. Hetkel väga muud ei oskagi kirjutada.
Maitea, kas sai kõik, eks vaatan veel üle ja täiustan.
Mõistlike pilte pole jõudnud veel teha, seest on üsna räpane( vaja ette võtta ja korralikult ära küürida) ja pessu pole ka jõudnud veel ,alati tuleb ette midagi või on väljas -20

Üks HDR ka ,aga 640x480 pole see väga ilus

Siuke velg siis suveks, 17" , kõik 4 8" laiad. Randid teen korda kevadeks.

Nii, nüüd üks küsimus ka kohe

Teine küsimus ka. See rest funktsioon. mina aru ei saa, vahepeal töötab, vahepeal mitte. Millest see oleneb? Mitte,et ma teda hetkel kasutaks, vaid tahan teada.