Moderaatorid: Indrek_M, hanno, Hans, Viljar, Raivo, Tarmo

Henri_R kirjutas:No tuli lõpuks teema ära ikka. Mitu korda otsinud su auto teemat, tulemusteta muidugi![]()
Aga kena masin, vaatasin ise ka sellist värvi enne. Sai ka proovisõitu tehtud, kuid just sel hetkel lõpetas paagisisene pump tegevuse. Õnneks jõudsin kohtumispaika tagasi enne, omanik jäigi sinna puksiiri ootama.
Kringlite paigaldamisel neid sisemisi klaase ei puhastanud? Mul lõi tuled nii selgeks peale svammi ja Fairyt, et ei tundnud enam autot äragi. Olid sellise väga peenikese tolmu kihi all. Igatahes edu autoga, muretuid KM.

Anf0 kirjutas:Varem oli ikk anii, et kui hakkab igav, siis lippan garaaži, võtan sealt 4 20liitrist kanistrit, sõidan statoili poole-tasuta vee järgiNühin auto ilusasti puhtaks ja lähen rahuliku südamega koju, magama :p
lauri91 kirjutas:Mida siis rakveres õpid ja kas endal lube pole üldse või poolikud ikka on![]()
Muidu ma vaatasin ammu, et pole autoteemat sinu poolt. Palju siis autot sulle kasutamiseks antakse?
Välimus ehk pole just kõige edevam praegu, kuid peamine, et tehnika korras. Rõngad oleks mina kollased pannud ikka. Veljed lähevad vahetusse ma loodan, praegu 15"? Nahktoast ka pilte ja makk pane originaal![]()
Igatahes edu auto korrashoidmisel ja nokitsemises.
edit: kuidas need autod proovisõitudel ära lagunesid, andsite piitsa kõvasti?

Anf0 kirjutas:Oleks see vaid nii. Nad rauast alusel, liiga rauast. See ei paindu ja äärtest ei taha eriti kleepuda.
lauri91 kirjutas:Anf0 kirjutas:Oleks see vaid nii. Nad rauast alusel, liiga rauast. See ei paindu ja äärtest ei taha eriti kleepuda.
Oleks pidanud enne veidi kuumutamisel pehmeks laskma.

lauri91 kirjutas:huvitav, e34 2.5TD-le oleme ikka 8 liitrit ostnud, 7 nagu jääb väheks. See "S" ei tohiks mõjutada, kas siis erinev karter vms?

Artur_L kirjutas:Kahjuks ma arvan, et see teema läheb nüüd ka edukalt lukku.
1. põhjus on see, et mul nüüd päris oma auto olemas, ja ei jõua/oska 2 auto kohta püäevikuid pidada. Auto on ennast muidu ülihästi ülal pidanud, pole kordagi hätta jäänud. Viimati sai vahhetatud õli Castroli 5w-40 läks sisse ja filtrid.. Muud polegi teinud.
2. põhjus on teatavasi see, et teemat polegi enam olla![]()
Lukku!

Leho kirjutas:http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=20790&sid=86cfa0ef4da8b0bb566794f2bb66b3b3

TiitR kirjutas:Leho kirjutas:http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=20790&sid=86cfa0ef4da8b0bb566794f2bb66b3b3
Selge pilt. See ei lähe kohe mitte!
Kasutajad foorumit lugemas: Kert, MSN [Bot]